8 mei 2017

BKB zoekt stagiair die met werkstress kan omgaan

Ben jij stressbestendig? Help mee aan onze campagne tegen werkstress!

Campagnebureau BKB, in hartje Amsterdam met 25 gedreven en nieuwsgierige medewerkers, zoekt een stagiair voor de campagne tegen werkstress van het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

Profiel
Wij zoeken een gedreven stagiair met strategisch inzicht en een gezonde nieuwsgierigheid naar de wereld om zich heen. Daarnaast is het belangrijk dat de stagiair flexibel is en doorzettingsvermogen heeft. Tijdens de stage komen organisatorische vaardigheden, schrijftalent en behendigheid met sociale media van pas.

Wat ga je doen?
BKB werkt al jarenlang voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan een campagne tegen werkstress. In november vindt alweer de vierde editie van de Week van de Werkstress plaats en daar hebben we hulp bij nodig! De Week van de Werkstress is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks begrip waar honderden bedrijven aan meedoen en media veel aandacht aan besteden. In deze campagne komen alle facetten van het campagnevoeren samen: online, pr, evenementen en advies.

Stagiairs bij BKB zijn betrokken bij alle aspecten van de campagne. Je wordt betrokken bij het organiseren van de evenementen, persbenadering en community management. Kortom, een ontzettend leuke en leerzame stage.

Over BKB
BKB is een campagnebureau in Amsterdam. BKB vertelt verhalen. Wij agenderen kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot persvrijheid, van duurzaam beleggen tot het belang van open data en van veteranen tot werkstress. Voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. Opdrachtgevers zijn onder meer bedrijven als ASN Bank, PwC, Schiphol, diverse ministeries (onder meer Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en organisaties als Lowlands, Raad voor de Rechtspraak, Reumafonds, UMC Utrecht en Stichting Nederlandse Veteranendag. In de BKB Academie delen wij al zestien jaar onze expertise met aanstormende talenten. In Nederland en in gevestigde en opkomende democratieën over de hele wereld.

Bij BKB werken ongeveer 25 mensen. We zijn een leuk en ontspannen bedrijf waar hard wordt gewerkt, met veel plezier en goede onderlinge verhoudingen. Voor meer informatie, neem gerust een kijkje hier op BKB.nl.

Periode
Per 1 augustus 2017 voor ca. 6 maanden (andere periode in overleg).

Uren
40 uur per week (eventueel 32 uur in overleg).

Vergoeding
Als stagiair ontvang je €400,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Ook worden reiskosten met de NS (tweede klas) vergoed.

Solliciteren?
Denk jij dat je een goede kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief plus een cv (beide ca. 1 A4) naar ilanacukier@bkb.nl. Je kunt tot 1 juni 18:00 uur reageren.