BKB vertelt verhalen
Beeld: Eva van Rijnberk.

Campagnebureau BKB vertelt verhalen. Wij agenderen kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot persvrijheid, van duurzaam beleggen tot het belang van open data en van veteranen tot werkstress. Voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief.

In de BKB Academie delen wij al zestien jaar onze expertise met aanstormende talenten. In Nederland en in gevestigde en opkomende democratieën over de hele wereld. Daardoor kunnen wij steeds weer vernieuwende verbanden leggen tussen politiek, bedrijfsleven, wetenschap, sport, cultuur en media.

Geschiedenis BKB
In 1999 richtten Lennart Booij, Alex Klusman en Erik van Bruggen het bedrijf Booij, Klusman en Van Bruggen op, wat nu campagnebureau BKB is. Booij en Van Bruggen waren eerder kandidaat voor het duovoorzitterschap van de PvdA. In 2016 vertrok Booij als directielid om zich te focussen op zijn functie als curator bij het Stedelijk Museum. Maarten van Heems, die sinds 2001 bij BKB werkt, is sinds 2010 directeur. Bianca Pander en Isabelle Rade traden toe tot de directie in 2013.

Expertises

Strategie en boodschapontwikkeling

Wat gaat u vertellen en hoe gaat u het vertellen? BKB zorgt voor scherpte in uw verhaal.

Publiciteit en promotie

Het is alleen waardevol om verhalen te vertellen als er ook mensen luisteren. BKB weet de aandacht te pakken, van uw publiek en van de pers.

Online strategie

Online aanwezig zijn is essentieel voor een campagne: één verhaal vertellen via verschillende social media-kanalen en de interactie opzoeken. BKB zorgt ervoor dat uw gesprek komt bovendrijven.

Evenementen en activatie

Als praten niet genoeg is, brengt BKB mensen in beweging. Met (huiskamer)bijeenkomsten, evenementen en acties.

Trainingen

BKB deelt haar kennis in trainingen in Nederland en in de rest van de wereld. Van media- tot Facebook, van spreken in het openbaar en onderhandelen tot campagnetrainingen.

Onderzoek en focusgroepen

BKB – Anker Solutions beschikt over grote expertise en ervaring op het gebied van strategisch onderzoek en advies.

BKB Campaign Watch

BKB Campaign Watch is een blog voor politieke junkies. En voor al die anderen die nieuwsgierig zijn naar de werkingen van politieke, maatschappelijke en commerciële campagnes.

Bezoek bkbcampaignwatch.nl

BKB Academie

Via de BKB Academie laten we sinds 2000 jong talent delen in onze kennis en ons netwerk. Ieder jaar selecteren we vijfentwintig getalenteerde studenten en afgestudeerden.

Bezoek bkbacademie.nl