Beeld: Marques Malacia

Privacystatement

Verantwoordelijke
Dit is het privacystatement van BKB | Het Campagnebureau, hierna BKB. BKB is gevestigd aan de Westerstraat 252 -254, 1015 MT te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister Kamer van Koophandel met nummer 34 15 83 96. BKB is telefonisch te bereiken: 020-520 5280 of via de mail: info@bkb.nl.

Wij respecteren de privacy van onze opdrachtgevers, onderaannemers, partners en bezoekers van onze websites BKB.nl, BKBCampaignWatch.nl en BKBAcademie.nl (hierna: websites) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en dit privacystatement.

Welke gegevens verwerkt BKB?
Websitebezoekers | Op de websites van BKB worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag en om de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Lees hierover meer onder 'Gebruikt BKB cookies?'

Nieuwsbriefabonnees | Door je via de sites in te schrijven voor de nieuwsbrief geef je toestemming om je naam en e-mailadres te bewaren en toe te voegen aan onze lijst met abonnees voor de nieuwsbrief. Je kunt je in iedere nieuwsbrief die je ontvangt afmelden. De lijst met abonnees wordt niet aan derden verstrekt.

Opdrachtgevers, partners en onderaannemers | Naast gegevens die via de websites verzameld worden verwerken wij ook persoonsgegevens van onze opdrachtgevers/leveranciers/partners met als doel:

1. Het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten, evenementen en/of producten die door BKB worden aangeboden;

2. Voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met BKB en aangesloten derden;

3. En om onze opdrachtgevers/leveranciers/partners van informatie te voorzien over de diensten, producten en/of evenementen die door BKB of door aangesloten derden via BKB worden aangeboden.

Het kan gaan om onderstaande gegevens:

 

Gegevens Doel
Naam, (bedrijfs)adres, functie omschrijving, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum Administratie/ contact / Nieuwsbrief / felicitatie
Contracten Administratie
Facturen Administratie
BTW-nummer, Kamer van Koophandel-nummer, bankrekeningnummer, BIC-code, bedrijfsgrootte, voorkeurstaal. Administratie

 

Gebruikt BKB cookies?
De websites van BKB maken gebruik van verschillende soorten cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om onze websites te verbeteren. Je kunt deze cookies uitzetten via je eigen browser maar dit kan het functioneren van onze websites negatief aantasten.

 

Browser    Uitleg uitzetten cookies
Chrome    klik hier
Firefox    klik hier
Internet Explorer    klik hier
Safari    klik hier

 

Functionele cookie(s) | Op BKBCampaignWatch.nl wordt de standaard WordPress-cookie geplaatst voor een goede werking van de website. Meer informatie over de cookie vind je hier. Op BKBAcademie.nl wordt de standaardcookie van Tumblr geplaatst, daarover lees je meer hier.

Statistiekencookie(s) | BKB maakt op al haar websites gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Google's zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, zoals het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze websites gebruikt worden, om rapporten over de websites te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. BKB heeft hier geen invloed op. Lees meer over Google Analytics.

Social-cookie(s) | Op BKBCampaignWatch.nl zijn knoppen opgenomen om blogs te delen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst ook een cookie. Lees de privacyverklaring van FacebookLinkedIn en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Beveiligingsmaatregelen
Wij nemen de bescherming van jouw gegevens heel serieus. Wij houden al onze systemen, software en beveiligingsmaatregelen up-to-date en zorgen er mede daardoor dat je gegevens de allerhoogste mate van veiligheid geniet.

Hoe lang bewaart BKB de gegevens?
BKB bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
BKB verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je gegevens. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@bkb.nl. BKB zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.