11 juli 2022

BKB zoekt een stagiair

BKB zoekt een stagiair voor de ondersteuning bij meerdere campagnes

Campagnebureau BKB zoekt een stagiair. Wil jij ons helpen bij het maken van verhalen over thema’s waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Wij zijn op zoek naar iemand die creatief denkt en een gezonde nieuwsgierigheid heeft naar de wereld. Tijdens de stage komen organisatorische vaardigheden, schrijftalent en behendigheid met sociale media van pas.

Wat ga je doen?
Stagiaires bij BKB zijn betrokken bij alle onderdelen van de maatschappelijke campagnes die wij voeren. Dat wil zeggen dat je deel uitmaakt van het projectteam en bezig bent met het ontwikkelen van strategie en concept, het uitwerken van middelen en uitingen en de verspreiding daarvan. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld de begeleiding van contentproductie, zowel online als offline, het organiseren van evenementen, persbenadering en ondersteuning van het projectteam in dagelijkse werkzaamheden. Dat doe je binnen verschillende projecten en onze eigen initiatieven.

Over BKB
Campagnebureau BKB vertelt verhalen. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam agenderen wij kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot gelijke kansen in het onderwijs, van duurzaam beleggen tot het belang van open data, van veteranen tot werkstress. Voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. Dat doen we onder meer in de vorm van onderzoek, strategie en boodschapontwikkeling, het genereren van vrije publiciteit, het organiseren van bijeenkomsten en grassrootscampagnes, het ontwikkelen van strategieën voor sociale media en het maken van content. Bekijk onze projecten.

BKB zet zich via verschillende campagnes in voor diversiteit en inclusie. Ook binnen ons bedrijf vinden we dit een belangrijk thema. Daarom streven wij naar een divers team, waarin ruimte is voor verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten.

Periode
Per 1 oktober 2022 voor ca. 6 maanden (andere periode in overleg).

Uren
40 uur per week (andere uren in overleg).

Vergoeding
Als stagiair ontvang je €500,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Ook worden reiskosten met de NS (tweede klas) vergoed.

Solliciteren?
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief plus een cv (beide ca. 1 A4) naar [email protected] Deadline is 5 september om 10.00 uur.