25 november 2019

BKB ZOEKT EEN STAGIAIR(E)

ter ondersteuning van meerdere projecten, waaronder Veteranendag

Profiel
Campagnebureau BKB, in hartje Amsterdam, zoekt een enthousiaste en nieuwsgierige stagiair(e) die vanaf begin februari tot en met begin juli ons team komt versterken. Tijdens de stage komen met name organisatorische vaardigheden, schrijftalent en behendigheid met sociale media van pas.

Wat ga je doen?
Je werkt aan verschillende projecten, waarbij de Nederlandse Veteranendag in ieder geval tot je werkzaamheden zal behoren. De Nederlandse Veteranendag is een nationaal evenement, waar heel Nederland haar meer dan 110.000 veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden.

BKB voert de permanente publiekscampagne van de Nederlandse Veteranendag en daar zijn we trots op. We interviewen veteranen en publiceren hun verhalen op de website en verspreiden deze in de media. We organiseren de jaarlijkse Witte Anjer Prijs uitreiking, waarmee we hen die zich op een bijzondere manier inzetten voor veteranen in het zonnetje zetten. Ook organiseren we een scholenwedstrijd, waarbij we scholieren op een laagdrempelige manier laten kennis maken met de verhalen van veteranen. Ten slotte beheren we ook de verschillende sociale media kanalen van de Nederlandse Veteranendag, zoals Facebook en Instagram.

Tijdens de stage zal je je binnen het project van de Nederlandse Veteranendag met name bezig houden met de organisatie van de Witte Anjer Prijs en de scholierenwedstrijd. Je werkt samen in een ervaren team dat je begeleidt bij o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Het begeleiden van het ontwerp van de Witte Anjer Prijs door professionele ontwerpers
  • Helpen bij het samenstellen van de jury voor de Witte Anjer Prijs
  • Meedenken met de wervingsstrategie voor nominaties voor de Witte Anjer Prijs én dit vervolgens uitvoeren
  • De nominaties verwerken voor de jury
  • Meedenken over- en organiseren van de prijsuitreiking
  • Meedenken over- en organiseren van de scholierenwedstrijd
  • Meedenken met de wervingsstrategie voor scholen voor de scholierenwedstrijd en dit vervolgens uitvoeren
  • Aanschrijven van scholen en schoolbesturen om mee te doen met de scholierenwedstrijd
  • Meedenken en uitvoeren media-aandacht Witte Anjer Prijs, Scholierenwedstrijd en Veteranendag
  • Bedenken en mede-uitvoeren speciale partnerschappen Witte Anjer Prijs en Scholierenwedstrijd, bijvoorbeeld Omroep WNL en Telegraaf

Daarnaast zal je werken aan één of meerdere andere projecten van BKB (zie hieronder).

Over BKB
Wij agenderen kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot discriminatie op de arbeidsmarkt, van duurzaam werken tot de opkomst bij verkiezingen en van erkenning en waardering voor veteranen tot digitale diplomatie. Dat doen we voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. BKB werkt onder andere voor de ASN Bank, diverse ministeries (zoals Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), de gemeente Amsterdam en organisaties en bedrijven als Lowlands, het Tropenmuseum, ReumaNederland, Stichting de Noordzee en Stichting Nederlandse Veteranendag. In de BKB Academie delen wij al twintig jaar onze expertise met aanstormende talenten.

Bij BKB werken 25 mensen. We zijn een leuk en ontspannen bedrijf waar hard gewerkt wordt, met veel plezier en goede onderlinge verhoudingen. Voor meer informatie en ervaringen van huidige stagiairs, zie www.bkb.nl.

Periode
Per begin februari voor ca. 5 maanden (andere periode in overleg).

Uren
40 uur per week (eventueel 32 uur in overleg).

Vergoeding
Als stagiair ontvang je €500,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Ook worden reiskosten met de NS (tweede klas) vergoed en eet je elke dag mee met onze geweldige lunch.

Vragen?
Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een e-mail naar Ufuk Esmer: ufukesmer@bkb.nl

Solliciteren?
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief plus een cv (beide ca. 1 A4) naar Hanna Worm: hannaworm@bkb.nl.

Deadline is maandag 16 december 2019 om 09.00 uur.