Beeld: Marques Malacia
30 oktober 2018

BKB ZOEKT EEN STAGIAIR

ter ondersteuning van meerdere projecten

Profiel
Campagnebureau BKB, in hartje Amsterdam, zoekt een stagiair(e) met strategisch inzicht en een gezonde nieuwsgierigheid naar de wereld om zich heen. Tijdens de stage komen organisatorische vaardigheden, schrijftalent en behendigheid met sociale media van pas.

Wat ga je doen?
Stagiair(e)s bij BKB zijn betrokken bij alle aspecten van de maatschappelijke en commerciële campagnes die wij voeren. Denk bijvoorbeeld aan de opkomstcampagne Elke Stem Telt die wij voor het ministerie van BZK doen. Een campagne ter bevordering van de erkenning en waardering voor veteranen voor Stichting Nederlandse Veteranendag. Het duurzaamheidsfestival ACT dat we voor de ASN Bank organiseren. En een campagne over gelijke kansen in het onderwijs voor het ministerie van OCW. Als stagiair(e) ben je betrokken bij het organiseren van evenementen, persbenadering, communitymanagement, programma’s maken, research en contentcreatie.

Over BKB
Wij agenderen kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot gelijke kansen in het onderwijs, van duurzaam beleggen tot het maatschappelijk belang van kunst en van erkenning en waardering voor veteranen tot discriminatie op de arbeidsmarkt. Dat doen we voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. BKB werkt onder andere voor de ASN Bank, diverse ministeries (zoals Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), de gemeente Amsterdam en organisaties als Lowlands, het Tropenmuseum, Reuma Nederland en Stichting Nederlandse Veteranendag. In de BKB Academie delen wij al achttien jaar onze expertise met aanstormende talenten. In Nederland en in gevestigde en opkomende democratieën over de hele wereld.

Bij BKB werken ongeveer 25 mensen. We zijn een leuk en ontspannen bedrijf waar hard gewerkt wordt, met veel plezier en goede onderlinge verhoudingen. Voor meer informatie, zie www.bkb.nl.

Periode
Per 7 januari 2019 voor ca. 5 maanden (andere periode in overleg).

Uren
40 uur per week (eventueel 32 uur in overleg).

Vergoeding
Als stagiair ontvang je €400,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Ook worden reiskosten met de NS (tweede klas) vergoed.

Solliciteren?
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief plus een cv (beide ca. 1 A4) naar hannaworm@bkb.nl.

Deadline is 26 november om 09.00 uur.