Beeld: Marques Malacia
9 april 2019

BKB ZOEKT EEN STAGIAIR

ter ondersteuning van meerdere projecten

Profiel
Campagnebureau BKB, in hartje Amsterdam, zoekt een enthousiaste en nieuwsgierige stagiair die in de zomermaanden ons team komt versterken. Tijdens de stage komen organisatorische vaardigheden, schrijftalent en behendigheid met sociale media van pas.

Wat ga je doen?
Als stagiair bij BKB werk je mee aan de verschillende campagnes die wij voeren. Denk bijvoorbeeld aan de campagne Veilig Werken met (Gevaarlijke) Stoffen, een (online) bewustwordingscampagne over een veilige en gezonde werkomgeving. Of het Durf, Doe, Divers project, waarmee we aandacht vragen voor discriminatie op de arbeidsmarkt. Daarnaast is BKB dit jaar weer verantwoordelijk voor het wetenschapsprogramma Lowlands Science op Lowlands en organiseren we voor de vierde keer op rij het duurzaamheidsfestival ACT.voor de ASN Bank. Als stagiair ben je betrokken bij het organiseren van evenementen, programmering, persbenadering, contentcreatie, community management en research.

Over BKB
Wij agenderen kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot discriminatie op de arbeidsmarkt, van duurzaam beleggen tot de opkomst bij verkiezingen en van erkenning en waardering voor veteranen tot digitale diplomatie. Dat doen we voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. BKB werkt onder andere voor de ASN Bank, diverse ministeries (zoals Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), de gemeente Amsterdam en organisaties en bedrijven als Lowlands, het Tropenmuseum, ReumaNederland, Stichting de Noordzee en Stichting Nederlandse Veteranendag. In de BKB Academie delen wij al negentien jaar onze expertise met aanstormende talenten. In Nederland en in gevestigde en opkomende democratieën over de hele wereld.

Bij BKB werken 25 mensen. We zijn een leuk en ontspannen bedrijf waar hard gewerkt wordt, met veel plezier en goede onderlinge verhoudingen. Voor meer informatie en ervaringen van huidige stagiairs, zie www.bkb.nl.

Periode
Per juni voor ca. 5 maanden (andere periode in overleg).

Uren
40 uur per week (eventueel 32 uur in overleg).

Vergoeding
Als stagiair ontvang je €500,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Ook worden reiskosten met de NS (tweede klas) vergoed.

Solliciteren?
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief plus een cv (beide ca. 1 A4) naar hannaworm@bkb.nl.
Deadline is 13 mei 2019 om 09.00 uur.