22 maart 2023

BKB zoekt officemanager

Ben jij onze nieuwe spin in het web?

Campagnebureau BKB, in hartje Amsterdam met 25 gedreven en nieuwsgierige medewerkers zoekt een nieuwe officemanager. Een nauwkeurige aanpakker, met (enige) ervaring in officemanagement. Iemand die goed overzicht kan houden op alle grote en kleine processen binnen BKB. En die geen moeite heeft om af en toe streng op te treden en de boel op te schudden, zodat alles op rolletjes blijft lopen.

Wat ga je doen?
Als officemanager bij BKB ben je de spin in het web op kantoor en ook het gezicht naar onze gasten toe. Je neemt de telefoon op, houdt de algemene mailbox op orde, stuurt degene die de lunch verzorgt aan, ondersteunt de directie en projectmanagers met praktische zaken, coördineert het voorraadbeheer en onderhoud van het pand, bent verantwoordelijk voor het netjes houden van kantoor en doet de logistieke organisatie van ons jaarlijks hutje.

Over BKB
Campagnebureau BKB vertelt verhalen. Wij agenderen kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot gelijke kansen en discriminatie, van duurzaam beleggen tot het belang van wetenschap en van veteranen tot cybersecurity. Voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. Opdrachtgevers zijn onder meer bedrijven als ASN Bank en Lowlands, diverse ministeries (onder meer Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en organisaties als NWA, de Vogelbescherming, de Nationale Ombudsman en Stichting Nederlandse Veteranendag. In de BKB Academie delen wij al 23 jaar onze expertise met aanstormende talenten.

Bij BKB werken 25 mensen. We zijn een leuk en ontspannen bedrijf waar hard gewerkt wordt, met veel plezier en goede onderlinge verhoudingen.

Functie-eisen
- (Enige) werkervaring op het gebied van officemanagement is een pré
- 16-20 uur per week inzetbaar (bij voorkeur 4 ochtenden in de week)
- Per direct beschikbaar

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- 13e maand
- Pensioenopbouw
- Telefoon aanschaf via BKB
- Telefoonkosten vergoed
- Opleidingsbudget
- Sportbijdrage
- Lunch

Solliciteren?
Ben jij een goede kandidaat voor deze functie? Stuur een mail waarom je het leuk vindt om bij BKB te komen werken naar [email protected]. Deadline is 17 april 18.00 uur.