BKB 20: Het woord is aan de uitdagers van de macht

6 september, Noordermarkt

BKB bestaat 20 jaar, en dat vieren we. Op 6 september is het woord aan de uitdagers van de macht. Ben je erbij? Meld je dan hier aan!

Verandering vraagt om lef. Om je iets in je hoofd te halen en het ook nog tot stand te brengen. Het vraagt om mensen die optimistisch zijn over de toekomst, die de durf hebben om het systeem te veranderen en de creativiteit om anderen te inspireren. Er is nog genoeg te doen in deze wereld.

Sinds onze oprichting vertellen we met onze campagnes verhalen die mensen bij elkaar brengen, taboes doorbreken en onderwerpen agenderen. In al die jaren zijn vele mensen op ons pad gekomen die ons inspireren en motiveren. Stuk voor stuk mensen die iets willen veranderen. Die zich niet verschuilen, maar zich uitspreken.

Daarom geven we op 6 september het woord aan uitdagers van de macht. We toveren de Noordermarkt om tot een broedplaats voor nieuwe ideeën. Hier kan jij van gedachten veranderen, je geest scherpen, nieuwe mensen ontmoeten en je eigen dromen een kickstart geven.

Van jonge activisten die hun plek in de samenleving opeisen tot uitdagers in de theaterwereld en literatuur. Van mensen die moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken tot top notch campaigners die de toon zetten op het gebied van digitale communicatie. Van politieke oppositiehelden die ook als het tegenzit niet opgeven tot componisten die bouwen aan een nieuw hoofdstuk in de muziekgeschiedenis. Zij vertellen je waarom ze doen wat ze doen en wat ze hopen te bereiken.

Praktisch

- Het programma volg je op en rond de Noordermarkt in Amsterdam.
- Je bent vanaf 15:30u welkom, we starten met de eerste uitdagers om 16:00u.
- Tot 21:00u is er in en rond de Noorderkerk een programma van uitdagers en expertsessies.
- Kom je? Dan is aanmelden verplicht. Dat kan hier.

We sturen je snel meer informatie over de uitdagers in ons programma. Tot 6 september!