De Grote Uitslagenavond

Met politici, campagnegoeroes, politieke minicolleges, live newsdesk en muziek

Het zijn de spannendste verkiezingen in jaren. Het torentje is vacant, er staan een boel nieuwe namen op het stembiljet, en een aantal partijen gaat nek-aan-nek in de peilingen. Wie wordt de nieuwe premier van Nederland? Krijgen we na al die jaren een links kabinet? Gaat Pieter Omtzigt er met de winst vandoor of wordt de VVD toch weer de grootste?

Tijdens de Grote Uitslagenavond volgen we alle uitslagen live via de NOS en voorziet de speciale Newsdesk je van de allerlaatste politieke nieuwtjes. Het presentatieduo van de avond: Hannah Prins en Neal Petersen!

Elk half uur bespreken de politieke junkies van Campagnebureau BKB van de Campagne Daily podcast, o.l.v. Pelle Koppen en Linh Vu met speciale gasten als Jurjen van den Berg (DeGoedeZaak), Devika Partiman (Stem op een Vrouw), Peter Kanne (I&O Research) en Thomas Hogeling (de flexibele opiniemaker) de campagnes, exitpolls en de eerste uitslagen. Tussendoor volg je mini-colleges over peilingen, AI en vrouwen in de politiek, leggen de Kiesmannen nog eens uit hoe de democratie werkt, en dansen we op (politieke) muziek.

In de wandelgangen kan je stemmen op je lievelingsposter, kijken naar de beste én de slechtste campagnespots, op de foto in het Torentje of in Boeken Bar zoeken naar de beste boeken over politiek, campagnes en maatschappij.

We gaan pas naar huis als de laatste stem geteld is!

Dit programma wordt georganiseerd door TivoliVredenburg en BKB Het Campagnebureau, in samenwerking met de Kiesmannen.  En vergeet niet je (gratis) kaartje te reserveren, zodat je gegarandeerd een plekje hebt op 22 november.

Deuren open: 19.30 uur
Start programma: 20.00 uur
Stembureau open tot 21.00 uur