23 mei 2024

BKB zoekt een stagiair

Voor de ondersteuning bij onze campagnes

Campagnebureau BKB zoekt een stagiair uit het mbo, hbo of wo. Wil jij ons helpen bij het vertellen van verhalen voor maatschappelijke verandering? Wij zoeken iemand die creatief denkt en nieuwsgierig is. Interesse in wat er om je heen gebeurt, in je buurt, stad, provincie, in Nederland of in de wereld is belangrijk. Kennis van politiek en het nieuws, gedrag en maatschappij, eventmanagement of sociale wetenschappen komt van pas. Het helpt ook als je goed kan schrijven, het leuk vindt om te organiseren, of je weg kent op sociale media.

Wat ga je doen?
Stagiairs bij BKB zijn betrokken bij alle onderdelen van onze projecten. We leren je alles over campagne voeren. Dat wil zeggen dat je deel uitmaakt van het projectteam en bezig bent met het ontwikkelen van strategie en concept, het uitwerken van middelen en uitingen en de verspreiding daarvan. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • het begeleiden van contentproductie (online en offline) 
  • het organiseren van evenementen
  • persbenadering
  • ondersteuning van het projectteam in dagelijkse werkzaamheden.

Dit doe je binnen verschillende projecten. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens een deel van je stageperiode een eigen onderzoek uit te voeren. Wij ondersteunen en begeleiden je hierbij.

Over BKB
Campagnebureau BKB vertelt verhalen. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam agenderen wij kwesties die wij belangrijk vinden: van een toegankelijk Nederland voor iedereen, tot een veilige werksfeer in de muzieksector, van cyberveiligheid tot ons slavernijverleden en van erkenning en waardering voor veteranen tot een betaalbare woningmarkt. Dat doen we onder meer in de vorm van onderzoek, strategie en boodschapontwikkeling, het genereren van vrije publiciteit, het organiseren van bijeenkomsten en campagnes die door burgers zelf worden opgezet, het ontwikkelen van strategieën voor sociale media en het maken van content. Bekijk alle projecten.

BKB zet zich via verschillende campagnes in voor diversiteit en inclusie. Ook binnen ons bedrijf vinden we dit een belangrijk thema. Daarom streven wij naar een divers team en staan we open voor verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten.

Periode
Per 1 september 2024 voor ca. 6 maanden (andere periode in overleg).
 
Uren
32-40 uur (4 tot 5 dagen) per week (andere uren in overleg).

Vergoeding
Als stagiair ontvang je €530,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Ook worden reiskosten met de NS (tweede klas) vergoed.
 
Solliciteren?
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan een korte motivatie plus een cv (beide ca. 1 A4) naar [email protected].

Deadline is 21 juni om 17.00 uur.