Wat we doen

Campagnebureau BKB vertelt verhalen. Vanuit ons kantoor in Amsterdam agenderen wij kwesties die wij belangrijk vinden. Van de vluchtelingenproblematiek tot gelijke kansen in het onderwijs, van duurzaam beleggen tot het belang van open data en van veteranen tot werkstress. Voor onze opdrachtgevers en op eigen initiatief. Dat doen we in de vorm van onderzoek, strategie en boodschapontwikkeling, het genereren van vrije publiciteit, het organiseren van bijeenkomsten en grassrootscampagnes, het ontwikkelen van strategieën voor social media en het maken van content.

Strategie en boodschapontwikkeling

Wat gaat u vertellen en hoe gaat u het vertellen? BKB zorgt voor scherpte in uw verhaal en de strategie om uw boodschap bij de juiste doelgroepen tussen de oren te krijgen.

Publiciteit en promotie

Het is alleen waardevol om verhalen te vertellen als er ook mensen luisteren. BKB weet de aandacht te pakken, van uw publiek en in de media.

Online aanwezig zijn is essentieel voor een campagne: één verhaal vertellen via verschillende social media-kanalen en de interactie opzoeken. BKB zorgt ervoor dat uw campagne de juiste doelgroep bereikt en dat mensen online in actie komen.

Evenementen, grassroots en activatie

Als praten niet genoeg is, brengt BKB mensen in beweging, zowel online als offline. Met (huiskamer)bijeenkomsten, evenementen en acties.

BKB deelt haar kennis in campagnetrainingen in Nederland en in de rest van de wereld, vaak met een jonge generatie die in de politiek of daarbuiten het verschil wil maken. En altijd met het geloof dat meerstemmigheid in de trainingsgroep zelf van grote waarde is om mooie en impactvolle campagnes te maken.

BKB beschikt over grote expertise en ervaring op het gebied van strategisch onderzoek en advies. Van focusgroepen tot online onderzoek en van straatinterviews tot onderzoeksjournalistiek. Die verschillende vormen van onderzoek leveren altijd belangrijke inzichten op voor uw organisatie en de campagnestrategie.

Eigen initiatieven

BKB agendeert ook zelf zaken die wij belangrijk vinden door evenementen te organiseren en campagnes te ondersteunen of zelf op te zetten. Daarnaast delen wij sinds onze oprichting jaarlijks onze kennis en ons netwerk met de BKB Academie en organiseren we jaarlijks Dream Out Loud in Paradiso.