President's Night 2024

Hét Amerikaanse verkiezingsevenement in Nederland, iedere vier jaar in Amsterdam

Opdrachtgever:
Geen

Datum:
2004 - heden

Expertises:
Evenementen en activatie

Wie wordt de komende vier jaar president van de Verenigde Staten? Die vraag is relevanter dan ooit in deze turbulente geopolitieke tijd. Op 5 november kiest het Amerikaanse volk de koers van hun land in een instabiele wereld. Wordt het Donald Trump of Joe Biden? Welke van de twee pensioengerechtigde kandidaten wint de strijd om het Witte Huis?

Volg de uitslagenavond samen met BKB | Het Campagnebureau op President’s Night: hét evenement rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen in Nederland. Deze avond organiseren we in samenwerking met Tolhuistuin, de Atlantische Commissie en The John Adams Institute. In de nacht van 5 op 6 november volgen we het verkiezingsnieuws op de voet en gaan we door tot de uitslag bekend is. Van 20:00 tot vroeg in de ochtend. In de Amsterdamse Tolhuistuin leer je alle ins en outs van de Amerikaanse politiek, verdiep je je in de Amerikaanse campagnes, maar ook in cultuur, sport en muziek. Je gaat in gesprek over de koers van de Verenigde Staten en wat dat betekent voor Nederland en de rest van de wereld.

Voor 27,50 euro haal jij de nacht door met je favoriete Amerika-kenners, journalisten, opiniemakers en politieke mede-fanaten. Er gaat geen exitpoll aan je voorbij. Koop nu je ticket via de website van Tolhuistuin.

Zorg dat je er snel bij bent. De eerdere edities van President’s Night waren volledig uitverkocht!

Let op: een deel van de programmering is Engelstalig.

Gedurende één lange nacht vormen we het epicentrum voor iedereen die de Amerikaanse verkiezingen volgt. Er wordt gediscussieerd, geluisterd en naar de live-beelden gekeken. Met elkaar, maar ook met toonaangevende experts. Een uniek evenement dat je maar één keer in de vier jaar kunt beleven.
Erik van Bruggen
1968 - 2020