Beeld: Marques Malacia

Training BKB - online en social media

Online communicatie is belangrijk voor een sterke campagne

Facebook, Twitter, Instagram of toch LinkedIn? Online communicatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van een sterke campagne.

Hoe kun je social media-kanalen zo efficiënt mogelijk inzetten om jouw boodschap te verspreiden? Aan welke randvoorwaarden moet je denken en hoe creëer je content waarmee je jouw doelstelling bereikt?

In een uitgebreide training vertellen onze online strategen je over de laatste online trends en leren ze je in drie uur tijd de negen stappen van community management, inclusief handige tips en tricks.

Naast deze training organiseren we ook meerdaagse strategiesessies om een content- en een advertentiestrategie op te zetten en te leren hoe je data analyseert en inzet. Neem nu contact op.

Welke doelgroep je ook probeert te bereiken: ze zijn online actief. Het is daarom cruciaal om met jouw campagne aanwezig te zijn op de platformen waar zij zich al dagelijks bevinden. Maar waar moet je beginnen? Onze training inspireert, motiveert en activeert.
Justin Koornneef
Partner