Dream Out Loud: Frontlinies, 30 augustus 2022

Dream Out Loud 2022: Frontlinies
30 augustus, Paradiso Amsterdam

Voorbij het einde van de geschiedenis tekenen nieuwe frontlinies zich af. In de zwarte Oekraïense aarde, op het woestijnzand van de Sahel, maar ook dichter bij huis.

Democratie, vrijheid en rechten die vanzelfsprekend leken, blijken soms akelig wankel. Zelfs de waarheid is een strijdtoneel geworden. De eerste generaties die dachten nooit meer oorlog te zouden kennen, moeten nu toch strijd leveren. Voor wie het geluk heeft dat niet aan den lijve te ondervinden betekent dat: je uitspreken en de ogen niet sluiten.

Tijdens Dream Out Loud gaan we in gesprek met journalisten, kunstenaars en wetenschappers die daarin voorop gaan. Ben jij erbij? Meld je dan aan via deze link.

Dream Out Loud was het levensmotto van Erik van Bruggen, onze vriend, oprichter en mede-BKB’er. Hij bedoelde: het moet keer tien! Nog steeds laat Erik ons net een tandje groter denken. Daarom nodigt BKB op de jaarlijkse verjaardag in Paradiso mensen uit die hardop durven te dromen en zo de toekomst bepalen.

Zoals Erik was willen wij ons bestaan vieren: eigenwijs, verbindend, inspirerend, dwars en altijd actie aan het voeren, ook terwijl je een biertje drinkt in de club.