Trainingen

We delen onze kennis over campagnes, online strategie en creativiteit

BKB deelt haar kennis graag. Dat doen we in de vorm van trainingen op het gebied van campagnes, online strategie en creativiteit. We maken trainingsprogramma’s op maat voor organisaties en groepen, en we gebruiken soms onze trainingen als methode om samen met onze opdrachtgevers een boodschap en strategie te ontwikkelen.

Trainingen in Nederland en het buitenland
BKB heeft veel trainingservaring in Nederland, en daarbuiten. Zo trainden we in Mali tachtig vrouwen die zich verkiesbaar wilden stellen in de lokale politiek, brachten we jongeren van verschillende partijen en maatschappelijke organisaties in Tunesië de basisprincipes van campagne voeren bij en trainden we in Georgië politieke partijen in het schrijven van een boodschap en het ontwikkelen van een online strategie.

Ministeries en ngo's
Wij werkten in onze trainingen onder meer met en voor de ministeries van Buitenlandse Zaken, Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sociale Zaken en Werkgelegenheid en voor ngo’s zoals het Nederlands Instituut voor Meerpartijen Democratie (NIMD) en het Danish Egyptian Dialogue Institute.

Hieronder vind je een aantal van de trainingen die we kunnen geven. Neem contact met ons op als je meer wil weten, of graag een offerte wil.

1. Training campagnes Nederland
Hoe bereik je je doelgroep(en) met jouw boodschap en hoe overtuig je ze om hun houding en gedrag te veranderen?

2. Training online en social media
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of toch TikTok? Online communicatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van een sterke campagne.

3. Training ontketen je creativiteit
Vind jij jezelf creatief? Veel mensen denken dat creativiteit verscholen zit in hun genenpakket, of daarin mist. Niets is minder waar.