Trainingen

BKB deelt haar kennis in campagnetrainingen in Nederland en in de rest van de wereld.

BKB deelt haar kennis graag. Dat doen we in de vorm van trainingen op het gebied van campagnes, online strategie en creativiteit. We gebruiken onze trainingen ook als methode om samen met onze opdrachtgevers een boodschap en strategie te ontwikkelen.

Trainingen in Nederland en het buitenland

BKB heeft veel trainingservaring in Nederland, en daarbuiten. Zo trainden we in Mali tachtig vrouwen die zich verkiesbaar wilden stellen in de lokale politiek, brachten we jongeren van verschillende partijen en maatschappelijke organisaties in Tunesië de basisprincipes van campagne voeren bij en trainden we in Georgië politieke partijen in het schrijven van een boodschap en het ontwikkelen van een online strategie.

Ministeries en ngo's

Wij werkten in onze trainingen onder meer met en voor de ministeries van Buitenlandse Zaken, Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sociale Zaken en Werkgelegenheid en voor ngo’s zoals het Nederlands Instituut voor Meerpartijen Democratie (NIMD) en het Danish Egyptian Dialogue Institute, stichting Studiezalen, Stem op een Vrouw en de Alliantie Politica,